De meest trendy tassen voor naar het werk

Hippe damestassen zijn een populair item onder ons vrouwen. En ook een leuk onderwerp om over te schrijven! In een eerdere blog gaven we al vele tips over handtassen. Zoals bijvoorbeeld hoe je je tas kunt gebruiken en wat een tas zegt over je persoonlijkheid. En in deze inspiratieblog gaan we kijken naar hippe damestassen die zowel superleuk als heel nuttig zijn. Ook gaan we kijken naar verschillende soorten tassen en waarvoor ze te gebruiken zijn. Hip én handig dus! En al is het niet voor jezelf, zo is een hippe damestas ook altijd een erg leuk cadeau voor haar.

Backpack

Een goede rugtas is het halve werk. Of het nu gaat om werk, school, op reis, of op een festival, je rugtas is je beste vriend. In onze backpack categorie vind je ze dan ook in alle soorten en maten. Van de urban rugtas van RAINS die dit jaar een van de populairste tassen in het straatbeeld is, naar de prachtige stijlvolle Matt & Nat rugtas elke outfit sophisticated maakt. Daar tussenin hebben we natuurlijk ook nog een heleboel gezellige tassen met leuke prints.

Laptoptas

Elke professional heeft natuurlijk een goede werktas nodig. Een tas waar een laptop in past en die professionaliteit uitstraalt. Hier hebben we mooie vegan leren tassen die zijn gevoerd met polyester van gerecycled PET, stoere urban tassen gemaakt van gerecyclede billboards, en prachtige rustieke leren aktetassen gemaakt van eco-leer. Al deze tassen zijn natuurlijk ook gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden voor een leefbaar loon. Op zoek naar een klassieker? Kies dan voor een socha laptoptas!

Handtas

Een mooie handtas tovert menig glimlach op een gezicht. We hebben hier ook weer geweldige vondsten gedaan in onze catalogus. Zoals een blauwe tasje gemaakt van veganistisch leer. Een gianni chiarini handtas is vrouwelijk en past bij elke zakelijke bijeenkomst. Of het nou een informele of formele gelegenheid is.